Aanverwante diensten

Op onze dienstenpagina kon je al lezen dat je bij onze sportschool in Amsterdam terecht kunt voor verschillende soorten training. Zo kun je onder meer groepstraining, cardiotraining en krachttraining bij ons volgen. Daarnaast is het mogelijk om een personal trainer in de armen te nemen. Je kunt zelfs behandeld worden na een blessure door één van onze fysiotherapeuten. Het houdt echter niet op bij deze diensten, want wij hebben nog een aantal aanverwante diensten. Op deze pagina lichten wij drie van onze aanverwante diensten kort toe.

Hardlooptraining

Hardlopen is een populaire sport. Dit komt voornamelijk doordat je nergens aan vast zit. Je kunt deze sport namelijk beoefenen wanneer jij dat wilt. Toch is beginnen met hardlopen niet makkelijk. Veel mensen vinden het maar wat lastig om een hardlooprondje op een goede manier in te delen. Vaak wordt er te hard gestart, waardoor er aan het einde van de rit geen energie meer over is. Wil jij dit voorkomen? Dan kun je bij onze sportschool in Amsterdam een hardlooptraining volgen. Deze training wordt begeleid door ervaren hardlopers. Zij leren jou precies hoe jij moet beginnen, zodat jij straks zonder moeite een bepaalde afstand kunt lopen.

Diëtiste

Sporten is vaak een uitstekend middel om gewicht te verliezen. Wanneer jij actief bezig bent, verbrand je immers vet. Door regelmatig te sporten, zie je de weegschaal langzaam maar zeker teruglopen. Sporten alleen is echter niet voldoende om af te vallen. Zo is gezond eten ook belangrijk. Je doet er dan ook goed aan om het sporten te combineren met het volgen van een dieet. Probleem is alleen dat veel mensen niet weten welk dieet zij moeten volgen. Hierdoor wordt vaak het verkeerde dieet gekozen. Wil jij dit voorkomen? Dan ben je bij onze sportschool aan het juiste adres. Wij werken namelijk samen met diëtistes, waardoor jij het meest efficiënte dieet krijgt voorgeschoteld.

Dagopvang

Heb jij thuis kleine kinderen die je niet alleen kunt laten? Dan weerhoudt dit jou er mogelijk van om te gaan sporten. Bij onze sportschool hoef jij je niet druk te maken om jouw kinderen. Je kunt ze namelijk gewoon meenemen. Wij hebben namelijk een speciale dagopvang waar kinderen zich prima kunnen vermaken. Uiteraard is er voldoende begeleiding aanwezig. Terwijl wij op jouw kinderen passen, kun jij dus lekker rustig gaan sporten. Onze dagopvang is alle dagen geopend, dus jij kunt bij ons komen sporten wanneer jij dat wilt!