Diensten

Op deze website hebben wij jou al voorzien van de nodige informatie over onze sportschool in Amsterdam. Zo heb je bijvoorbeeld tips gekregen voor een workout boksen en yoga. Ook kon je nog andere informatie lezen. Wij beperken ons echter niet alleen tot het geven van informatie. Je kunt bij ons namelijk ook heerlijk sporten. Op het gebied van sport bieden wij verschillende diensten aan. Op deze pagina lees jij alles over de diensten die onze sportschool in Amsterdam aanbiedt.

Groepslessen

Ben jij iemand die het niet leuk vind om alleen te sporten? Dan ben je bij onze sportschool in Amsterdam aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk ook allerlei groepslessen volgen. De grootte van de groep varieert nogal. Wij garanderen echter dat er voldoende persoonlijke aandacht is voor jou. Je kunt bij onze sportschool terecht voor het volgen van groepslessen yoga, Zumba, pilates en boksen. Ook bieden bij looptraining aan in groepsverband. Benieuwd of jij nog andere groepslessen bij ons kunt volgen? Neem dan eens contact met ons op.

Cardiotraining

Ben jij niet tevreden met je uithoudingsvermogen? Volg dan een cardiotraining bij onze sportschool in Amsterdam. Bij cardio verbeter je namelijk niet je kracht, maar je uithoudingsvermogen. Bovendien is dit een goede methode wanneer jij gewicht wilt verliezen. Onze trainers kunnen jou helpen bij het opstellen van een speciaal cardioprogramma.

Krachttraining

Naast cardiotraining biedt onze sportschool ook de mogelijkheid aan tot het volgen van krachttrainingen. Krachttraining is bedoeld voor het stimuleren van de spiergroei. Jij kunt bij ons individuele krachttraining volgen, maar je kunt je ook laten begeleiden door een van onze ervaren instructeurs.

Fysiotherapie

Blessure opgelopen tijdens het sporten in onze sportschool in Amsterdam? Dat is natuurlijk niet wenselijk. Gelukkig kunnen wij jou direct op de juiste manier behandelen. Wij hebben namelijk enkele fysiotherapeuten in dienst. Hierdoor treden wij direct op een goede manier op bij een blessure.

Personal training

Niet iedereen vind het prettig om in een groep te sporten. Er is dan immers niet altijd evenveel persoonlijke aandacht. Vind jij persoonlijke aandacht belangrijk bij het sporten? Ga dan aan het werk met één van onze personal trainers. Samen met hen stel jij een plan op en onze personal trainers zorgen vervolgens voor de juiste begeleiding. Over het algemeen boek jij sneller resultaat met een personal trainer dan tijdens een groepstraining.